Uslovi korišćenja i prodaje

Naša internet prodavnica Vam daje mogućnost pristupa svim informacijama objavljenim na sajtu.
Možete slobodno detaljno pregledati ponudu, kao registrovan posetilac i ostavljati komentare, bez obaveze da nešto kupite. Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše internet prodavnice smatra se prodajom na daljinu. Poručenu robu možete platiti pouzećem, uplatnicom ili kao pravno lice.

Kupac koji potvrdi kupovinu preuzima obavezu plaćanja poručene robe.

Cena robe je izražena uz svaki artikl i ona uključuje PDV.

Kupljenu robu isporučujemo u roku od 3 do 7 radnih dana putem kurirski službi ili u roku koji je posebno dogovoren sa kupcem.

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Sadržaj sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima. Zabranjena je upotreba sadržaja koji nije u skladu sa uslovima korišćenja. Zabranjeno je postavljanje virusa i svih komjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bio koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom. Zabranjeno je na sajtu objavljivati neprikladan material. Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za narudžbe sa sajta.

Call servis radi svakog radnog dana od 8 do 16h. Telefonski razgovori mogu biti snimljeni u cilju unapređenja usluge.

Nastojimo da sve slike, informacije o proizvodima i cene budu tačni. Zadržavamo pravo na mogućnost greške kao i eventualne naknadne promene cena bez prethodne najave najave.

Besplatna dostava

na iznose iznad 10,000 dinara

Sigurna kupovina

Osiguravamo sigurnu isporuku proizvoda i čuvanje vaših podataka

Garancija

Garancija na robu 24 meseca